Woonzorgcentrum Mennistenerf – Zaandam

Na de renovatie en herinrichting van de begane grond en deels 1ste verdieping van het zorgcentrum komt door de nieuwe entree extra daglicht binnen, is er een ruimere toegankelijkheid en een geleidelijke overgang van buiten naar binnen. De hoge entreehal kreeg door speciale houten wandpanelen een gezonder beleefklimaat door goed akoestisch comfort. Bestaande technische stalen spanten in het restaurant werden voorzien van een houten omkleding voor een vriendelijkere uitstraling. De grote ruimte scheidende glazen pui maakt dat het restaurant en de hal apart te gebruiken zijn voor activiteiten én voor grote bijeenkomsten.  Een speciaal ontworpen hydraulisch bedienbaar podium bied hiervoor ook extra mogelijkheden.

De renovatie van de verdiepingsgangen worden gefaseerd uitgevoerd en zijn eind 2021 gereed.

Realisatie 

2015 – 2021

Contact

Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

BEZOEKADRES
Snelliuslaan 10
1222TE  Hilversum

POSTADRES
Postbus 8008
1201HA Hilversum

T 035 623 55 99
M 06 143 982 96
E info@dvdh-interieurarchitecten.nl